Choisissez votre langue
Suivez-nous
Commerce de gros de machines, matériel et fournitures pour l'agriculture et l'horticulture

Service

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten weten dat hun machines in goeie handen zijn en dat ze erop kunnen rekenen dat die zo spoedig mogelijk terug in perfecte staat worden afgeleverd.

Wij staan garant voor een goeie en snelle service!

- Continue bijscholing van onze medewerkers is een van de vele manieren waardoor we een goeie service kunnen garanderen. Met behulp van onze leveranciers worden onze medewerkers voortdurend op de hoogte gebracht van de nieuwigheden en innovaties van alle machines in de land- en tuinbouwsector. Door hun perfecte kennis kunnen we snel de problemen situeren en makkelijker gaan verhelpen wat leidt tot zo klein mogelijke wachttijden voor onze klanten. Wij worden steeds ondersteund door de recentste informatie, de geschiktste werktuigen, de nieuwste diagnose-systemen en service-systemen om zo een minimale tijd stilstand en maximale tevredenheid na te streven.

- Een andere manier om tot een snelle service te komen is dat we een groot aanbod hebben van reserveonderdelen en dat we deel uitmaken van het John Deere Partssystem. Indien de klant niet onmiddellijk kan verholpen worden door gebrek aan reserveonderdelen, kunnen we die bestellen via het John Deere partssystem. Het Europese distributiecentrum (EPDC) in Bruchsal, Duitsland, speelt een belangrijke rol in het wereldwijde onderdelendistributienetwerk, en levert onderdelen aan distributeurs, dealers, en bedrijfsdepots over de hele wereld.
Dankzij deze innovatieve logistiekafdeling kunt u rekenen op snelle betrouwbare levering van onderdelen via uw John Deere dealer.

* Tot 16.30 uur (in het seizoen tot 17.30 uur) kan uw John Deere dealer onderdelen bestellen
* 99% van alle onderdelen beschikbaar bij ons distributiecentrum
* 24 uur per dag geopend
* Wereldwijd efficiënte leveringssystemen
* Feilloos voorraadvolgsysteem
* Professionele montage

Binnen een mum van tijd kunt u weer aan de slag

Een onderdeel dat er snel moet zijn om de machine draaiende te houden, kan er ook snel zijn. We kunnen het onderdeel voor 8.00 uur ´s ochtends binnenhebben- ook als het pas om 16.30 uur (in het seizoen 17.30 uur) de dag ervoor besteld is. Enkel wij, als  John Deere Dealer, kunnen vervanginsonderdelen bestellen met behulp van ons unieke online internet bestelsysteem JDPoint (John Deere Parts on the Internet). Met dit bestelsysteem kunnen wij ook onderdelen bij dichtbijgelegen dealers zoeken.
Mocht het onderdeel niet in de buurt te vinden zijn, dan kunnen we met ons F.L.A.S.H. (Fast Locating and Special Handling) systeem de voorraden in Europa en de Verenigde Staten doorzoeken. We doen er alles aan om uw bedrijf als een goed geolied uurwerk te laten lopen

- Tijdens de drukkere seizoenen bieden wij ook een 24/24 en 7/7 service aan!

STREEFDOEL

Indien onze klanten geen tijd te verliezen hebben dan proberen we andere machines mee te geven aan de klant zodat ze hun werk kunnen verderzetten tijdens hun machine hersteld wordt, zodat de klant helemaal niet meer moet wachten!

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com  •   SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer